Obsah fóra NEWFORUM NEWFORUM

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Twilight (2008) /Záloha -Lea/
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra NEWFORUM -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majka
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 1:37 pm    Předmět: Citovat

Tak to já naprosto přesně vím, co mi na Edwardovi vadí - Pattinson sasek Jeho výrazové prostředky jsou opravdu velmi omezené. V prvním dílu jsem to přehlížela, protože byla výborná kamera. V druhým proto, že film držela hudba. Ale ve třetím už to není čím zamaskovat. Tam jsou po herecké stránce snad všichni lepší, než on pako
Navíc při každé příležitosti dostal Eda na benžo, což správní superhrdinové nedostávají chechtal chechtal
Jacob má sice ego, že si o něj zakopává, ale to je v tomhle věku tak nějak normální. Všichni teenageři mají pocit, že si z nich svět sedne na prdel. Já nebyla jiná victory

Definitivně nejsme cílová skupina bublina
Bych to viděla asi takhle: Bellu nakopat, Edu zakopat, Jaspera a Jakea oprašovat, Charlieho oženit, vlky do ZOO, Cullenovic si otevřou obchod se zvěřinou (ale fakt, co jako dělají s těma zvířatama, když je vysajou?), Volturiovi do muzea voskových figurín a je zápletka vyřešená victory
Lea
MODERATOR
MODERATOR

Bydliště: Stačila by mi jen postel ale s obsahem co mám v banneru...I za cenu, že zůstanu bez PC.

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 6:20 pm    Předmět: Citovat

Majka napsal:

Bych to viděla asi takhle: Bellu nakopat, Edu zakopat, Jaspera a Jakea oprašovat, Charlieho oženit, vlky do ZOO, Cullenovic si otevřou obchod se zvěřinou (ale fakt, co jako dělají s těma zvířatama, když je vysajou?), Volturiovi do muzea voskových figurín a je zápletka vyřešená victory

Já věděla, že číst další příspěvky, bude tak trochu moc, nad moji zdrženlivost!! chechtal chechtal
Majko, tohle mi nedělej. shocked chechtal chechtal
MODERATOR
MODERATOR

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 8:28 pm    Předmět: Citovat

Lea napsal:
Za prvé, myslím si že jsme už přerostlé kozy, na takový film. Proto ty rozdílné názory. chechtal Pubertální fanynky to vidí jinač.

JJ, pôvodná cieľová skupina určite boli mladšie čitateľky... a že sa na to chytili aj tie staršie.... autorka sa určite nepohnevala chechtal
Keď sme boli s kamarátkou na tomto filme v kine, tak sme patrili k tým starším- naokolo samá "mládež", aj keď to bolo asi skôr tým, že sme sa vybrali do kina poobede. Vedľa mňa sedeli dvaja asi 14-roční chalani a tie ich komenty stáli naozaj za to chechtal

Mne sa film celkom páčil. Síce som ani nemala nejaké extra veľké očakávania, hlavne po dvojke, z ktorej som mala dosť zmiešané dojmy. Chápem, že dať Bellin príbeh do filmovej podoby nebolo jednoduché, ale ten scenár určite mohol byť lepší...
Dosť ma sklamala táto nová Victoria, možno keby to bola hrala Bryce od začiatku, tak si to človek ani nevšimne, ale takto zmena bola dosť viditeľná. Nová Victoria bola oproti pôvodnej taká nemastná-neslaná, pripadala mi ako porcelánová bábika...Ale zato sa mi dosť páčili Rose a Jasper, ktorí mi predtým pripadali dosť divní. Dokonca mi nevadila ani tá divná Jasperova parochňa jj A Charlie bol ako vždy úplne perfektný, hlavne tá debata o sexuálnej výchove ok

Majka napsal:
Tak to já naprosto přesně vím, co mi na Edwardovi vadí - Pattinson sasek Jeho výrazové prostředky jsou opravdu velmi omezené. V prvním dílu jsem to přehlížela, protože byla výborná kamera. V druhým proto, že film držela hudba. Ale ve třetím už to není čím zamaskovat. Tam jsou po herecké stránce snad všichni lepší, než on pako

Mne skôr prišlo, že sa až príliš držal toho, ako bola postava Edwarda napísaná pre film. V "Remember me", kde hral hlavnú postavu, sa mi veľmi páčil.

Majka napsal:

pekné zhrnutie chechtal
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra NEWFORUM -> Ostatní
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 14 z 14

Přejdi na: