Obsah fóra NEWFORUM NEWFORUM

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Joan K. Rowling - Harry Potter
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra NEWFORUM -> Čtenářský klub
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majushenka
Mléčná dráha
Mléčná dráha

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 10:36 pm    Předmět: Citovat

Ďakujeem love love
MODERATOR
MODERATOR

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2009 11:39 am    Předmět: Citovat

Práve som natrafila na teaser k Sedmičke. Vyzerá to dobre bublina

http://www.youtube.com/watch?v=q5srNO-wdwc
Majushenka
Mléčná dráha
Mléčná dráha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2009 6:05 pm    Předmět: Citovat

ou yeah, je to veľmi dobree, skoda ze remiera az v novembri... na Slovensko alebo Cesko to urcite dorazi neskor kapesnik

inac Sastny novy rok jj
Kometa
Kometa

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 11:43 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem právě dnes dočetla HP and the Deathly Hallows.
Musím říct, že tenhle díl mě zpočátku až tak nebavil jako ostatní, protože byl prostě částečně v úplně jiném prostředí. Je zajímavé, že normálně upřednostňuji komorní příběhy chechtal ale tady mě prostě ten prostředek z toho samého důvodu tolik nebavil - příliš mnoho Hermiony a Rona a málo ostatních. Nicméně, od nějaké strany 400 mě zase chytlo.

Už jsem vlastně věděla omylem, kdo všechno tam umře, tak mě to neporazilo, Lupinů je škoda, to jo, ale zase mají pokračovatele, který (pokud to pak tak opravdu dopadlo a hádám, že ano), má toho nejvhodnějšího kmotra, který taky nakonec vyrůstal bez rodičů. love Freda tedy spíš George je mi taky líto, jasná věc. Moodyho byla asi škoda, ale zase už měl věk. A Snape? Nějak mi do toho zapadal, nemůžu si pomoct. Sice byl v nejlepších letech, ale když o tom tak přemýšlím, jaký život by ho asi v té nové éře čekal? Možná trochu dost nudný, i když ředitel školy se asi nenudí chechtal Ale když by ztratil tu vzrušující nebo spíše lépe řečeno nebezpečnou a náročnou pozici dvojitého špiona a jeho celoživotní láska už byla dávno pasé a spíše trápení... navíc ani v tomto směru už by neměl koho chránit a jaksi péče o děti školou povinné u něj byl spíš smysl pro povinnost než nějaká životní náplň, tak si myslím, že ho autorka poslala do síně slávy asi tak akorát včas. bublina

Akorát mě tedy fascinuje, kolik z vás si tu oblíbilo Hermionu. Já ji po pravdě dost často nemohla vystát, v posledním díle obzvláště. Byla neobyčejně chytrá, nebo spíš měla dobrou paměť, ale jinak bych ji charakterizovala asi jako Xenofilius Lovegood (pardon, ty české překlady fakt neznám) - v jistém smyslu omezenou prostě. shame A ten vztah s Ronem je opravdu taky málo uvěřitelný. Mmch, Ron je v těch posledních knížkách taky silně na zabití, ve filmu, hlavně v šestce, byl naopak k popukání. Moje ženské favoritky v mladším věku byly určitě Ginny a Luna, mužští nejspíš Harry a Neville. Ale samozřejmě mi učarovala Weslyovýic dvojčata a vlastně krom Percyho a trošku Rona celá rodina W. - a nezklamali mě ani ve filmu. Ze slavné čtyřky pak určitě Remus Lupin. Jelikož jsem si ho nijak extra nepředstavovala a vlastně jsem v tomto případě bohužel viděla 3. díl dřív než jsem četla originál, tak mě ani filmová podoba nezklamala, i když byl málo šedivý, to je pravda. A pro šedivějící já mám slabost, haha.
Dzana
Kometa
Kometa

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:03 pm    Předmět: Citovat

Harry Potter (myslím, že přesně zítra) slaví třicetiny. A samozřejmě taky Neville L.Tak všechno nejlepší chechtal
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra NEWFORUM -> Čtenářský klub
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 35 z 35

Přejdi na: